Політика конфіденційності

У цьому розділі міститься інформація про:

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ТА ЗАХИСТ ДАНИХ

Ми вважаємо правомірне й коректне поводження із особистою інформацією важливим для успішної діяльності та підтримки довіри тих, із ким ми працюємо. Саме тому уважно читайте Політику конфіденційності та дізнайтесь про те, як ми захищаємо надану Вами інформацію, і як Ви можете отримати доступ до інформації, яку ми зберігаємо про Вас.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» Клієнт надає згоду Виконавцю на обробку його персональних даних, та персональних даних Слухача, що включає в себе будь-які дії, пов’язані з обробкою персональних даних відповідно до мети їх обробки: ПІБ, дата і місце народження, адреса реєстрації проживання, контактна інформація (електронна адреса, номери телефонів тощо); відомості, що містяться в документах, що посвідчують особу, в тому числі паспортні дані, ІПН; будь-які інші персональні дані та відомості, які надаються на виконання вимог чинного законодавства та/або добровільно суб’єктом персональних даних при заповненні заяв, анкет, повідомлень, клопотань, інших документів, які мають безпосереднє відношення до здійснення господарської діяльності та можуть знадобитися в зв’язку з реалізацією мети обробки персональних даних, включені до бази персональних даних контрагентів (клієнтів) Виконавця та договорів, які з ним укладаються з метою забезпечення реалізації будь-яких відносин, що вимагають обробки персональних даних.

Замовник погоджується, що його персональні дані можуть надаватись виконавцем розпорядникам та/або третім особам, безпосередньо задіяним для досягнення мети та в інших випадках, визначених чинним законодавством України, про що Виконавець не зобов’язаний повідомляти Замовника.

Ви можете ознайомитись з нашою політикою конфіденційності англійською мовою.

COOKIES

Наш сайт використовує cookies, для того, щоб вирізняти Вас з-поміж інших користувачів без зберігання інформації про вашу особу. Це допомагає нам поліпшити Ваші враження від користування сайтом і власне сам сайт.

Ви можете ознайомитись з нашою політикою використання cookies англійською мовою.

УМОВИ КОРИСТУВАННЯ

В International House Kyiv затверджено правила та умови користування цим сайтом, а також посиланнями, котрі ведуть на і з цього сайту.

Ви можете повністю ознайомитися із правилами та умовами користування сайтом англійською.